Chat with us
snore free


Če naročite v naslednjih 20-minutah ste upravičeni do posebne akcijske cene!

Naroči zdaj!

POZOR:

Zaradi nedavnega TV oglasa ne moremo garantirati dobave. Danes imamo trenutno izdelek NA ZALOGI in ga pošljemo v roku 24 ur po prejemu naročila.

» Ljubljana, 12. Februar 2013

Odkrita je naravna metoda za preprečavanje smrčanja brez kemičnih snovi,
zdravil ali operacij!

Znanstveniki so končno odkrili naravno rešitev, ki popolnoma prepreči smrčanje! Gre se za majhen plastični prstan, ki ga nosite med spanjem. Na svojih koncih ima dva naravna magneta, ki stimulirata živčne končiče v nosu, da bi se medtem ko spimo, nosnici pravilno odpirali. Širjenje nosnic omogoča nemoteno dihanje skozi nos med spanjem, tako se jezik ne sprosti in ne leze v grlo, kar je razlog za smrčanje. Rezultat je nemoten sen, brez smrčanja in dušenja, kot tudi popoln občutek spočitosti čez cel dan! Najnovejši HIT v svetu- magnet, ki preprečuje smrčanje, pripomoček s katerim so tisoči ljudi TAKOJ prenehali smrčati in se znebili težav, ki povzroča smrčanje - od pogostega zbujanja zaradi smrčanja, do resnih motenj spanja.

Kaj so glavne prednosti Snore Terminator?


snore free

 

 

 

snore free

Popolnoma odpravlja dušenje v spanju

Med spanjem pogosto doživljamo popoln zaostanek dihanja (celo več kot 10 sekund), česar se včasih niti ne zavedamo. Takrat nam zaradi sproščenosti jezika in mišic grla, jezik zleze nazaj in blokira dihalne poti. Snore Terminator popolnoma odpre dihalne poti ter prepreči, da se spodnja vilica skupaj s korenom jezika sprosti in jezik zleze v grlo, kar izzove dušenje.

V trenutku ko si nadenete Snore Terminator, boste v spanju dihali brez motenj!

Naroči Snore Terminator tukaj!

Zagotavlja miren sen brez zbujanja

Ljudje se med spanjem prebudijo v povprečju do 32-krat, česar se zaveda zelo malo ljudi. To so kratkotrajni trenutki, ki odražajo koliko smo spočiti tekom dneva. Kadar imate občutek, da ste utrujeni, pa čeprav ste dovolj spali, je to prav zaradi tega. Na podzavestni ravni se dogaja, da se naš organizem zbudi med spanjem kadar začuti, da nekaj ni uredu. Ko organizem začuti, da se v snu dušimo, se avtomatično zbudi, da bi lahko spet normalno zadihal. S Snore Terminator ni več zbujanja, saj med spanjem nemoteno dihamo!

Naroči Snore Terminator tukaj!

Popolnoma odpravi smrčanje!

Glede na to, da Snore Terminator popolnoma osvobaja nasalne dihalne poti, usta ostanejo zaprta, tako da ni možnosti, da bi zaradi sproščanja mišic spodnje vilice, jezik zlezel nazaj in blokiral dihalne poti v grlu.

Pravilno dihanje med spanjem bo zagotovilo miren sen vam in tudi vašim domačim, saj s Snore Terminator prstanom sploh ne boste smrčali.

Naroči Snore Terminator tukaj!

Preskrbi z dovolj kisika med spanjem!

Ne samo da ne boste smrčali, Snore Terminator zagotovi zadovoljiv vnos kisika med spanjem, kar omogoči, da vstanemo popolnoma spočiti. Stimulira pravilno delovanje metabolizma v vsaki celici in pomaga našemu telesu, da premaga proste radikale in toksične snovi, ki se naberejo preko dneva. Kisik na naše telo deluje kot blag anestetik in nam omogoča, da se sprostimo in razbremenimo stresa ter lažje in bolj mirno spimo. Poleg tega, se sluznica v ustih ne suši, tako da boste spali mirno kot dojenček!

Naroči Snore Terminator tukaj!

Poveča koncentracijo in dvigne razpoloženje!

Da, dobro ste prebrali! Da bi naš živčni sistem pravilno deloval tekom dneva, je dober počitek nujen. Če slabo spimo, naš organizem ne bo sposoben, da se bori z vsakodnevnimi nalogami, to pa se s časom prične odražati na padcu koncentracije, nervozi, spremembi v razpoloženju, in na koncu privede do depresije. S Snore Terminator prstanom, so se vsi uporabniki zbudili spočiti, naspani, dobro razpoloženi in pripravljeni za nove poslovne in osebne zmage!

Naroči Snore Terminator tukaj!

Zmanjša podočnjake in izboljša ten!

Podočnjaki nastajajo s skladiščenjem toksičnih snovi v temnih vrečkah pod očmi kot posledica slabe kvalitete spanja. Poleg tega je koža tistih ljudi, ki malo ali slabo spijo, zaradi upočasnjenega metabolizma nagnjena k razdraženosti, sušenju in aknam. S Snore Terminator, so vsi uporabniki opazili pozitivne spremembe na koži in vidno manjše podočnjake!

Naroči Snore Terminator tukaj!

Kvaliteta spanca vpliva na vse procese v organizmu, tako da je nemogoče našteti vse prednosti Snore Terminator. NAJNOVEJŠE ocene pri raziskavi pozitivnih učinkov Snore Terminator na testni skupini 357-ih ljudi, različnih starosti in poklicev, samo potrjujejo njegove pozitivne učinke na SPLOŠNO ZDRAVJE organizma. Potrjeno je, da ljudje, ki imajo težave z migreno, občutijo tudi do 37% blažje in redkejše napade, zaradi izboljšane kvaliteta spanja.

Da, tudi jaz si želim mirno spati in naročam Snore Terminator zdaj!

 

Snore Terminator je narejen iz mehkega plastičnega antialergenskega materiala in je primeren za vse osebe nagnjene k alergijam. Udoben je za nošenje in je praktično neopazen med spanjem, saj se anatomsko prilega vsakemu nosu. To terapevtsko sredstvo za izboljšanje kvalitete spanja in odpravljanje težav s smrčanjem je zelo hitro doseglo svetovno slavo kot najboljša naravna alternativa za reševanje teh težav s kirurškim posegom.

Kaj je Snore Terminator in komu
je namenjen?

Snore Terminator je mali plastični prstan, ki ima na svojih
koncih dva naravna magneta, ki:

» Odpirata nosne dihalne poti med spanjem

» Zagotavljata miren in kvaliteten sen

» Odpravljata motnje spanja

» Izboljšujeta splošno telesno zdravje


Nič več smrčanja!

Rezultate kvalitetnega spanca boste
občutili in tudi videli na svoji koži!


Že od prvega trenutka, ko vstavite svoj Snore Terminator- boste imeli miren sen, z njim pa tudi rezultate, ki se bodo odrazili na fizični ravni- bolj boste spočiti, imeli boste pravilen metabolizem in splošno zdravje organizma; in tudi na psihični ravni- na vašem razpoloženju.

S svojo enostavno obliko in naravno močjo magneta, bo Snore Terminator izboljšal kvaliteto vašega sna in s tem korenito izboljšal vaše življenje.
Nič več smrčanja in dušenja v spanju! Spite spokojno v objemu svojega partnerja!

Pozor! Zaloge so omejene, preverite če je izdelek dobavljiv v vašem kraju:Vaše Ime:
Poštna številka:
Kraj:

Idealna rešitev za miren sen!

To je preprosto genialen izum- tako enostaven in hkrati najučinkovitejši izdelek proti smrčanju in motnjam spanja, ki sem ga imel priložnost videti v moji praksi! Deluje zelo učinkovito z zelo preprosto metodo: Magneti sproščajo živčne končiče v nosnicah in omogočajo, da se nemoteno širijo in tako vdihnejo več kisika medtem ko spimo. Zaradi tega tudi lažje zaspimo, se ne dušimo, ne smrčimo in se ne budimo med spanjem. Zaradi tega je počitek celega organizma kakovosten in tveganja za mnoga resna stanja, ki jih povzročajo motnje spanja, so manjša. Tudi jaz ga uporabljam in priporočam vsem tistim, ki imajo težave s smrčanjem ali katerekoli težave s spanjem. Moč magneta je zares neverjetna!


Da, tudi jaz si želim mirno spati in naročam Snore Terminator zdaj!


Kako se Lionel Messi, Princ Harry in Nicholas Cage borijo proti tegobam s smrčanjem?

Svetovno poznani TV kanali in časopisi so poročali o magičnih magnetih, ki svojim uporabnikom nemudoma odpravijo težave s smrčanjem in ostale motnje spanja povezane z dihanjem. Anketa izvedena med testiranjem Snore Terminator v skupini 2139-ih prostovoljcev je dala presenetljive rezultate.

Takrat je zdravilni učinek Snore Terminator odjeknil najprej v Hollywoodu in v elitnih krogih, sedaj pa je Snore Terminator dostopen vsem! Ne tvegajte s kirurškimi posegi in nevarnimi posledicami smrčanja in slabega spanca! Prenehajte smrčati na enostaven in naraven način brez tveganja, kot so to storili TV voditelji, igralci, pevci in športniki!


Tudi zvezde so samo ljudje, tako da smrčijo prav tako kot navadni smrtniki. Tom Cruise je eden od znanih, ki je o svoji težavi tudi javno spregovoril. Naprimer, pred odkritjem Snore Terminator je bila soba Tom Cruise-a zvočno izolirana, prav zaradi njegovega smrčanja. Tako se tudi mnoge druge znane osebnosti že leta borijo s težavami, ki jih povzroča smrčanje. Danes so mnogi slavni, nasprotniki kirurških in laserskih posegov, tako da je bil Snore Terminator sijajno sprejet v Hollywoodu, kot tudi v vseh svetovnih medijih. Prva priporočila in pozitivne kritike slavnih v mnogih svetovno poznanih revijah in najbolj poznanih TV kanalih, so se pojavile po že samo dveh mesecih patentiranja Snore Terminatora! Od sedaj pa je dostopen tudi v Sloveniji!


Neverjetna holywoodska skrivnost je končno odkrita...

Sledeč Tomov zgled so mnogi slavni postali zapriseženi uporavniki Snore Terminatora. Znani TV voditelji, igralci in pevci kažejo na prednosti Snore Terminator za ljudi, ki se ukvarjajo z javnim nastopanjem. Nedolgo po patentiranju se je Snore Terminator znašel v skoraj vsaki hiši na Beverly Hillsu, hitro za tem pa tudi na straneh mnogih znanih revij kot so Men’s Health, Cosmopolitan, Life... Danes tudi na našem tržišču - najboljši izdelek proti smrčanju na svetu!


Prednosti Snore Terminator:

Da, tudi jaz si želim kvaliteten spanec in naročam Snore Terminator zdaj!

Naročite Snore Terminator

snore free

Kako se Snore Terminator uporablja?

Snore Terminator je majhen plastični prstan, ki preprečuje smrčanje in omogoča kvaliteten spanec ter je popolnoma varen in preprost za uporabo. Snore Terminator je hitra in učinkovita rešitev za probleme s smrčanjem, ki je pomagala že tisočem!

1.

Smrčanje je moteč pojav, ki vznemirja vašega partnerja, vaše domače in privede do resnih zdravstvenih težav.


2.

Smrčanje je povezano z oteženim dihanjem med spanjem, dušenjem in zastoji v dihanju, kar pripelje do pogostega zbujanja.


3.

Vse to je vzrok za slab in nekvaliteten spanec, rezultat pa so izčrpanost, utrujenost, slaba koncentracija in podočnjaki ali vrečice pod očmi.


4.

Nekvaliteten spanec privede do razdražljivosti in podvrženosti k pogostim prepirom z okolico ter tudi do pogostih nihanj v razpoloženju, depresije in nervoze, kar je vzrok za burne reakcije tudi zaradi popolnoma nepomembnih stvari.

5.

Vendar končno obstaja naravna rešitev, ki vam bo pomagala, da se rešite smrčanja in odpravite vse posledice in zdravstvena tveganja, povezana s smrčanjem – Snore Terminator.


6.

Vstavite Snore Terminator vsakič, ko greste spat. Razširite Snore Terminator in ga rahlo namestite v nosnice, tako da ne občutite nikakršnega nelagodja. Uživajte v mirnem snu!

Opomba: Po vsaki uporabi Snore Terminator dobro operite z milom pod curkom vode in pustite, da se posuši. Ne uporabljajte Snore Terminatorja, če ga pred tem niste očistili.

Odzivi uporabnikov Snore Terminator so najboljši pokazatelji njegove učinkovitosti! Vtisi se razlikujejo od človeka do človeka, ampak vsem je skupno eno: vsi so navdušeni nad delovanjem Snore Terminator!Končno vsi mirno spijo!

Ne samo, da sem osebno trpel zaradi motenj spanja, ampak zadnjih 8 let niti nisem mogel spati z ženo. Ubožica, celo noč ni mogla zatisniti očesa zaradi mojega smrčanja. Včasih so me celo slišali otroci v sosednji sobi. Jaz sem pri tem trpel taka dušenja, da sem se včasih celo prebudil, ker sem izgubil zrak in pogosto sem sanjal kako se dušim in mi nihče ne more pomagati, saj sem sam v sobi. Poizkusili smo vse – od zdravilnih rastlin do različnih pripomočkov, enostavno ni bilo zdravila, dokler mi svak ni rekel, da je popolnoma nehal smrčati s Snore Terminator. Iskreno, nisem zares verjel, da mu je pomagala ena tako mala stvarčica, ampak potem sem se pa prepričal sam. Vreden je veliko več od svojega denarja! In ponovno spim z ženo... :)


Brane, 42, Divača

*Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.


Ni me več sram prespati pri svoji punci!

Že dve leti sem v razmerju z mojo punco in še nikoli nisem prespal pri njej. Večkrat sva se že prepirala zaradi tega. Ona namreč živi v garsonjeri, jaz pa tako smrčim, da včasih moja mama pride v mojo sobo z drugega konca hodnika in me zbudi, saj se boji, da bi se zadušil. Že od otroštva imam deformacijo na malem jezičku in je malo večji kot običajno, nisem pa tako pogumen, da bi se operiral zaradi tega smrčanja. Na koncu mi je punca kupila Snore Terminator in rekla naj poizkusim, pa sem res, bolj njej na ljubo – in neverjetno- tisto noč sploh nisem smrčal!! Najprej sem mislil, da je bilo to slučajno, saj sam sebi nisem verjel, da se niti enkrat nisem prebudil zaradi lastnega smrčanja, potem pa sem se prepričal, da je ta mali prstan to, kar sem potreboval celo življenje!

Bojan, 27, Maribor

*Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.


Žene ponoči ni več strah!

Imam „sleep apneo“ in pogosto se ponoči dobesedno dušim, pa čeprav se tega niti ne zavedam. Zaradi tega je moja žena vedno na pol budna, saj jaz popolnoma preneham dihati včasih tudi za 10 do 15 sekund, pa me ona zbudi, da bi lahko vdahnil zrak. Še posebej jo skrbi, ker sem dve leti nazaj zaradi prekomerne teže in visokega pritiska doživel srčno kap, tako da ves čas poskušamo najti kakšno zdravilo za ta moja dušenja. Vse smo že poizkusili, tako da nekega dne tudi Snore Terminator. Ne da nisem verjel, da mi bo to pomagalo, ko mi že toliko stvari prej ni pomagalo, ampak priznam, da sem se prepričal in škoda da nisem tega odkril že davno prej. Rekli so mi da je moje stanje neozdravljivo, sedaj pa spim kot otrok, kot tudi moja žena zraven mene!

Dragan, 63, Kranj

*Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.


Sedaj sem končno pravo dekle!

Res je neprijetno kadar nekdo smrči, sploh pa dekle. Ne glede na to, kako ženstvena sem lahko podnevi, ponoči sem navadna svinja, ki smrči kot dva moška. Zaradi tega mi je bilo pred cimri vedno neprijetno, sploh pa kadar pride prespati moj fant ali kadar jaz prespim pri njem.

Na netu sem slučajno našla Snore Terminator in ga naročila, ker mi je bil dizajn simpatičen in izgledalo je, da ga je lahko nositi. Imela sem prav, ne samo, da mi je rešil težave s smrčanjem in ne zgleda smešno kadar ga nosim, temveč izgleda simpatično kot mali piercing.

Helena, 24, Novo Mesto

*Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.


NAJBOLJŠI REZULTAT: Jaz sem popolnoma nov človek!

Že leta zelo slabo spim in zaradi tega sem imel tako fizične in zdravstvene težave, kot tudi mnogo težav s psiho. Dvakrat sem bil že odpuščen iz službe, saj prihajam neprespan in izgleda kot da bi me celo noč mlatili, ne pa da sem spal. Najhuje je bilo pa to, da sem imel zelo slab imunski sistem, stalno sem bil prehlajen, imel sem alergije, migrene in bil nervozen. Zaradi motenj spanca se mi je dogajalo, da se cele tedne nisem mogel skoncentrirati na osnovne stvari in mislil sem da nikoli ne bom mogel normalno živeti. Na Snore Terminator sem naletel slučajno in sem ga kupil, saj se mi je cimer stalno pritoževal, da v trenutkih, ko sem zaspal, on sploh ni mogel spati, saj sem tako smrčal. Kupil sem ga bolj iz heca, mislil sem, da pri meni sploh ne bo delovalo. Ko pa sem ga zares uporabil, sem se naspal kot otrok. Najprej nisem niti dojel, da je bil za to zaslužen Snore Terminator, ampak potem pa mi je hitro postalo jasno in nisem mogel verjeti, da ti ena tako majhna stvar popolnoma spremeni življenje!

Boris, 32, Celje

*Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.


*Opozorilo! Zaradi velikega povpraševanja so zaloge omejene! Če naročite danes, vam zagotovimo, da boste izdelek prejeli naslednji delovni dan. Učinki in rezultati, prikazani na strani, ne zagotavljajo uspešne uporabe izdelka. Velika večina uporabnikov je z izdelkom zadovoljna, vendar obstajajo uporabniki, ki ne dosežejo prikazanih rezultatov. Za slednje sta na voljo naša garancija in povračilo denarja za nakup. Na strani so prikazane izjave zadovoljnih uporabnikov, ki so zadovoljni z našim izdelkom in izdelek tudi uspešno uporabljajo. Te izjave so uporabniki posredovali naš naslov. Na zahtevo nekaterih uporabnikov so bila posamezna imena spremenjena. Vsi izvirniki so shranjeni na sedežu podjetja.

Da, tudi jaz si želim mirno spati in naročam Snore Terminator zdaj!

Neki od komentara naših kupaca:

*Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.

*Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.

*Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.

435 comments Add a comment
 • Matej Knez
  Snore mi je zares pomagal, da neham smrčat in za to sem zelo hvaležen.
  Reply · Like · 3 hours ago
 • Zdravko Kralj· Top Commenter
  Pozdrav vsem. Moram deliti z vami, kako sem srečen, odkar uporabljam snore. Končno ponoči spim kot človek, podnevi pa sem spočit. Meni je spremenil življenje!
  Reply · 1 · 2 hours ago
  • Alenka Petelinkar
   A te ponoči moti?
   Reply · 1 · 2 hours ago
  • Zdravko Kralj· Top Commenter
   sploh ne čutiš, da imaš kaj v nosu, to je najbolje od vsega!
   Reply · 1 · 2 hours ago
  • Davor Božič· Top Commenter
   ja, res je. Sam nisem verjel, ampak res se ga ne občuti. Mogoče ti je dve, tri noči malo čudno, potem pa je povsem normalno.
   Reply · Like · 7 hours ago
 • Valentina Kopač
  Meni je pomagal, fant me je vedno zezal, da smrčim bolj kot on. Sedaj pa me več ne more
  Reply · 9 · 6 hours ago
  • Ana Mazelj
   hahahahah z mano je isto. Super, takoj naročim še zase
   Reply · 1 · 8 hours ago
 • Marko Makovec
  Rad bi samo pohvalil Snore Terminator, saj deluje. To je prvi proizvod, ki mi je pomagal, da neham smrčat. In verjemte mi, da sem probal prav vse, kar obstaja!!
  Reply · 2 · 13 hours ago
 • Damir Bajec
  Tudi meni je pomagal. Definitivno mi ni žal, da sem ga naročil.
  Reply · 8 · 14 hours ago
 • Tanja Susman
  Tudi moj mož je nehal smrčat, jaz pa končno normalno spim. Zato ga priporočam vsem ženam "smrčačev".
  Reply · 1 · 16 hours ago
 • Maja Pivk
  Ljudje, to je res čudež. Snore se niti ne občuti, ko ga vstaviš v nos, normalno spiš in dihaš, ne smrčiš. Ma res super!
  Reply · 1 · 16 hours ago
 • Brane Bitenc
  Jaz sem vedno skeptičen kar se tiče takih stvari
  Reply · 1 · 16 hours ago
  • Maja Pivk
   Tud jaz sem ponavad, ampak prvič sem se prepričala v nasprotno
   Reply · 1 · 16 hours ago
 • Borut Horvat
  Vse pohvale od mene za učinkovitost!
  Reply · 1 · 16 hours ago
View 421 more
Facebook plugin
FAQ – najbolj pogosta vprašanja:
Kako se Snore Terminator uporablja?
Snore Terminator je enostaven za uporabo. Razširite Snore Terminator in vstavite vsak konec v vsako nosnico tako, da ne čutite nikakršnega nelagodja. Uporabite ga vsakič, ko greste spat. Po uporabi Snore Terminator operite z milom pod curkom vode in pustite, da se posuši. Ne uporabljajte Snore Terminatorja, če ga pred tem niste dobro očistili. Naročite svoj Snore Terminator in prenehajte smrčati še nocoj!
Zakaj je Snore Terminator tako učinkovit?
Snore Terminator je tako učinkovit zaradi zemeljskih magnetov, ki jih vsebuje. Ti magneti v Snore Terminatorju nežno odpirajo dihalne poti, preprečujejo, da se jezik sprosti in zdrsne v grlo. Tako zagotovijo pravilen pretok zraka in pravilno dihanje med spanjem. Posebno se priporoča debelim ljudem, ljudem z zdravstvenimi težavami kot je visok krvni tlak, psihične in srčne bolezni. Zmanjšajte tveganja za bolezni srca, naročite Snore Terminator takoj!
Ali je Snore Terminator varen za uporabo ?
Da, Snore Terminator je popolnoma varen za uporabo. Vsebuje redek zemeljski magnet, ki ga je razvila NASA in je dokazano varen za človeško zdravje. Narejen je iz čvrstega, ampak prožnega in nealergenega materiala. Lahko ste prepričani, da Snore Terminator ne bo izzval nikakršnih stranskih učinkov in je udoben, ko ga nosite. Obenem pa je trajen. Zato ne čakajte, če bi radi prenehali smrčati na naraven način, naročite Snore Terminator še danes!
Ali lahko uporabljam Snore Terminator, če imam vgrajen srčni spodbujevalnik?
Ne, ljudje s srčnim spodbujevalnikom ali drugimi medicinskimi napravami oziroma vsadki z magnetnim poljem ne smejo nositi Snore Terminatorja, niti biti v bližini magnetov, saj lahko magneti onemogočijo pravilno delovanje teh naprav. Če ne nosite srčnega spodbujevalnika, pa naročite svoj Snore Terminator takoj!

Kaj vse tvegamo s smrčanjem?Človeški organizem je zasnovan tako, da zdrži mnoga stanja, da bi lahko preživel vse spremembe preko evolucije. Kljub temu pa so lahko pri neizpolnjenih primarnih potrebah kot so lakota, žeja, uriniranje ali spanje, posledice za zdravje zelo resne, včasih pa celo smrtne. Kadar je stvar v slabem spancu, ki ga povzroča smrčanje ali v nepravilnem dihanju med spanjem, razlikujemo posledice na kratkoročni in dolgoročni ravni, odvisno od tega, koliko časa ne spimo kot bi morali.

Kratkoročne posledice za zdravje so tiste, ki se pojavijo kadar ne spimo dobro samo eno noč:


Slabša pozornost tudi do 32%

Če samo eno noč spimo pol ure manj kot je potrebno organizmu za počitek, se po raziskavah sodeč, naša pozornost zmanjša tudi do 32%. Kar pomeni, da lahko ogrozimo sebe ali druge med opravljanjem rutinskih stvari, kot je npr. kuhanje, saj lahko zelo hitro pozabimo ugasniti štedilnik.

Pomanjkanje energije

Kadar si organizem ne spočije kot je potrebno, stremi samo k temu, da se naspi. Zelo verjetno je, da nenaspani ne boste imeli moči, da bi se ukvarjali s kakšnimi aktivnostmi, ki so vam všeč, kot naprimer, da bi šli na rekreacijo, v kino ali preprosto na sprehod s prijatelji ali psom.

Problematični odnosi z ljudmi

Kadar slabo spimo, slabše obdelamo informacije, smo razdražljivi in nagnjeni h konfliktom, tako na delu kot v zasebnem življenju. Še posebej, če vaš partner celo noč ni zatisnil očesa zaradi vašega smrčanja. Poleg tega se nespečnost odraža tudi na pogostih spremembah razpoloženja, nagnjeni smo k melanholičnim čustvom in celo k depresiji in ponavadi smo nervozni, kar lahko zelo hitro privede do burne reakcije zaradi neke male, nepomembne stvari.

Do 47% povečana možnost za poškodbo na delu

Zaradi zmanjšane pozornosti in slabe koncentracije, bomo težje opazili kakšno nevarnost in v primeru, da opravljamo tvegan posel, obstaja skoraj dvakrat večja možnost, da se poškodujete prav zaradi pomanjkanja spanja.

Avtomobilske nesreče

Statistike kažejo, da velik odstotek avtomobilskih nesreč povzročijo ljudje, ki niso dobro spali.

Samo v Ameriki, ljudje s pomanjkanjem spanja povzročijo okrog 100 000 trčenj, okrog 71 000 poškodb in okrog 1550 smrtnih nesreč!

Slabša koncentracija tudi do 68%

Slabša pozornost in celodnevni občutek zaspanosti nam bosta onemogočila, da se skoncentriramo na celo najpreprostejša opravila, še posebej pa vpliva na kognitivne funkcije pri učenju ali opravljanju odgovornega dela. Celo najmanjša motnja spanca, kot je zbujanje zaradi smrčanja, nam zmanjša sposobnost razmišljanja in obdelave informacij, saj je v povprečju za telesni počitek potrebnih najmanj 6 ur spanja, za spočitost in pravilno delovanje mentalnih funkcij pa med 8 in 10 ur, odvisno od napora.

Več kot 5967 zadovoljnih kupcev v Sloveniji, samo v preteklem letu!Dolgoročne posledice nespečnosti do katerih privede slaba kvaliteta spanca, ki traja več kot dva tedna:

 

snore free• Visok krvni pritisk

Ljudje smrčijo predvsem zaradi telesnih razlogov. Večina teh razlogov lahko zelo hitro privede do povišanega krvnega tlaka, kar pa je glavni vzrok srčnih in možganskih kapi. Če temu dodamo še uživanje alkohola, prekomerno težo, kajenje in alergije, lahko vse to, stanje le še poslabša in pripelje do tragičnih posledic.

 

snore free

• Srčna kap

Organizem, ki že dalj časa ne spi, troši več zalog, da bi obdržal budno stanje in zdržal vse napore. Srce je črpalka, zapomnite si to, slaba kvaliteta spanja preko daljšega obdobja pa bo povzročila preobremenitev naše črpalke, kar zelo lahko privede do odpovedi srca.

 

snore free• Možganska kap

Če smo neprespani, je naš metabolizem upočasnjen, srce je utrujeno in kri zelo težko dospe do možganov. Organizem išče alternativni vir energije, ki ga ponavadi nadomestimo z nezdravo hrano, z vsemi temi dejavniki pa imamo idealne pogoje za možgansko kap, posledice le-te pa so ponavadi trajne.

 

snore free• Prekomerna teža

Kadar nam manjka dobrega spanca, organizem primanjkljaj energije odrazi s povečanim apetitom, da bi vnesli hranljive snovi, ki bi nam dale energijo. To dolgoročno pomeni, da bomo zelo hitro pridobili odvečne kilograme.

 

 

snore free• Psihične motnje

Nagle spremembe razpoloženja in depresija so glavne lastnosti ljudi, ki spijo slabo ali pa že samo nekaj dni ne spijo dovolj. Dlje kot smo prikrajšani za dober počitek, hujša so tveganja za resne psihične motnje, vključno z manično depresijo in shizofrenijo.

 

snore free• Poškodbe in nesreče

Zaradi zmanjšane pozornosti in koncentracije smo izpostavljeni nevarnosti, da se resno in trajno poškodujemo v nesrečah v proizvodnji, na delu ali celo pri rutinskih hišnih opravilih.

 

 

snore free• Problemi v odnosih

Smrčanje vpliva na oba partnerja. Kar 12% razlogov za ločitev je pravzaprav smrčanje, saj onemogoča partnerjem, da bi spali skupaj, zaradi česar pa se oddaljijo. Poleg tega, so kronično nenaspani ljudje nagnjeni h konfliktom, izrazito so nervozni in se s partnerjem pogosteje prepirajo, celo zaradi nepomembnih stvari.

 

snore free• Slaba kakovost življenja

Vsi ti dejavniki bodo negativno vplivali na splošno kakovost življenja. Pomanjkanje energije in zdravstvene posledice nam preprečujejo, da bi uživali v stvareh, ki jih imamo radi, tako da celo običajne stvari kot je skrb za samega zase, postanejo zelo naporne. Posledično se boste spremenili v nesrečno osebo, ki ni sposobna izpolnjevati svojih obveznosti in izboljšati kakovosti svojega življenja.


PRENEHAJTE SE UBIJATI!!! Ustavite smrčanje sedaj na popolnoma
naraven in varen način. Vaše telo vam bo hvaležno!

Da, tudi jaz si želim mirno spati in naročam Snore Terminator zdaj!


Posebna akcijska cena - 79.94 - 39.97 € - Aktiviraj KUPON

P.S. Na tržišču obstaja mnogo pripomočkov, ki so podobni Snore Terminator, ampak namesto magneta imajo neko običajno kovino in kakovost plastike je drugačna. Bodite pazljivi, saj tvegate nakup proizvoda, ki ne samo da ne bo dal rezultatov, lahko tudi izzove alergične reakcije. Snore Terminator, katerega lahko naročite tukaj, je edini originalen proizvod, ki vsebuje magnete, ki Vam bodo pomagali, da prenehate smrčati.

P.P.S.
Pri enoletni uporabi vas izdelek         stane manj kot 2 kavici na mesec


44 - dnevna garancija

snore free

Če si v roku 44-ih dni premislite,
Vam bomo vrnili denar.

Dostava

Izdelek Vam bomo dostavili preko najhitrejše in najzanesljivejše kurirske službe!

100% varen nakup

Izdelek plačate po povzetju, s tem Vas zaščitimo pred morebitnimi zlorabami. Vaši osebni podatki pa bodo popolnoma varni!Odajam naročilo, prosimo, počakajte!
Kam naj vam pošljemo
vaše naročilo?
PS: Zagotavljamo vam dobavo naslednji delovni dan
1 x - 79.94 -50% 39.97 € + poštnina
2 x - 135.94 -50% 67.97 € + poštnina
3 x - 175.94 -50% 87.97 € + poštnina

Z oddajo naročila se strinjam s plačilom.

Plačilo po povzetju
Št. izdelkov na voljo po subvencionirani ceni:
11
Zadnji nakup
opravljen:
100% varen nakup

Opozorilo: Učinki in rezultati prikazani na spletni strani niso garancije za vašo uspešno aplikacijo izdelka. Velika večina uporabnikov je zadovoljna z izdelkom, vendar pa obstajajo uporabniki, ki zaradi specifičnosti telesne zgradbe, drugačne fizionomije ali drugih razlogov, ne dosežejo prikazanih rezultatov. Za take je na voljo naša garancija na vračilo kupnine. Na spletni strani so prikazane izjave zadovoljnih uporabnikov. To so izjave uporabnikov, ki so zadovoljni z našim izdelkom in ga uspešno uporabljajo, in so jih stranke posredovale na naš naslov. Na željo nekaterih uporabnikov so nekatera imena spremenjena. Vsi originali se hranijo na sedežu podjetja.
*Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.
Net Sales Ltd, ul.Arh Georgi Nenov 25 gr.Sofia, zh.k. Liulin, Bulgaria, e-mail: vida.jeglic@netsales.club. Izdelek: Snore Terminator